Een kijkje in het ontwerpproces

Een Gecko hoes ontstaat op de ontwerptafel in Nederland. Eén van de belangrijkste onderdelen van het ontwerpproces is het bepalen van het materiaal. Gaan we voor kunstleer, canvas of toch voor rundleer met een 'vintage' look?

We zijn soms uren aan het brainstormen om de juiste combinatie van materiaal, kleur en design te bepalen.

Na een aantal schetsen wordt een eerste design getekend. Hieruit worden vaak meerdere prototypen gemaakt. Dan breekt het belangrijke keuzemoment aan, welk ontwerp gaat het worden?! Via de facebookpagina vragen we onze ‘Gecko Lovers’ om hun mening. Handig om de juiste kleuren te bepalen of om een geschikte naam te bedenken. Zo is de ‘TabCouch’ via een prijsvraag aan zijn naam gekomen.Een Gecko Cover = mensenwerk

Bijna alles wordt tegenwoordig door machines gemaakt. Onze hoezen niet! Elke hoes wordt met de hand gemaakt. Mensen verzorgen alle stappen in het productieproces. Van het snijden van materiaal tot het afstikken van de naden, en dit alles met grote nauwkeurigheid.

Voordat een Gecko Cover de fabriek verlaat wordt er gecontroleerd op onregelmatigheden. Een kras in het leer, lijmrestjes aan de binnenkant of een magneetsluiting die niet werkt? We halen ze eruit zodat jij een perfect product ontvangt. Mocht je toch een hoes met een mankement ontvangen, geen probleem, we sturen je graag een nieuwe! Fouten maken blijft immers iets menselijks.

Een cadeautje (om te krijgen of te geven)

Wij zijn zelf ook fanatieke online shoppers en weten dat je een bestelling het liefst zo snel mogelijk in huis wil hebben. Als wij jouw betaling voor 17.00 op werkdagen ontvangen hebben, dan wordt je hoes dezelfde dag nog opgestuurd.

Om je bestelling tijdens het transport goed te beschermen, wordt hij goed ingepakt. Ook onze verpakkingen hebben wij zelf ontworpen, met als doel jouw cover in perfecte staat af te leveren. Niets kan zo teleurstellen als een verkreukelde bestelling.

Hopelijk ben je net zo enthousiast over onze producten als wij, en gun jij jezelf of een ander een Gecko Cover!

Een moment geduld a.u.b...

Het product is aan uw winkelwagen toegevoegd.

 

Nog niet uitgewinkeld?

Klik hier om verder te winkelen

Heeft u alles wat u nodig heeft?

Afrekenen
Naar boven